Vakbarát verzió
2022. december 4.
 
 
default
Megújuló lakossági folyószámla-hitel Nyomtatás
Termék előnyei
 
A folyószámla-hitelkeret lehetővé teszi, hogy fizetési számlájáról átutalásokat indítson, készpénzt vegyen fel, vagy a közüzemi szolgáltató díjbeszedése teljesüljön akkor is, ha jövedelme még nem érkezett meg számlájára. Amennyiben számlája egyenlege nem nyújt kellő fedezetet valamilyen fizetési megbízás teljesítéséhez, úgy az automatikusan a hitelkeret terhére teljesül. Amint átutalás érkezik számlájára, vagy készpénz befizetés történik, úgy az automatikusan a hitel összegét csökkenti. Ezáltal mindig csak akkor és annyi hitele lesz, ami feltétlenül szükséges a számla zavartalan forgalmához.
 
Igénylés feltételei
 
Folyószámla-hitelt igényelhet minden nagykorú, cselekvőképes, devizabelföldi, Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező magánszemély, akinek rendszeres jövedelme érkezett már a KINIZSI BANK-nál vezetett fizetési számlájára.
 
 
Termék jellemzői, kondíciói
 
Hitelkeret összege:   
Utolsó 3 hónap rendszeres átutalási összegeiből számított 1havi átlag legfeljebb háromszorosa, maximum 750.000,- Ft.
 
Hitelbírálati díj:
Az igényelt hitelkeret összegének egyszeri 1 %-a, minimum 1.000,- Ft, melyet a hitelkérelem benyújtásakor kell megfizetni.
 
Szerződéskötési díj:
Nem kerül felszámításra
 
Kamat:
A hitelkeretből felhasznált hitel összeg után kerül felszámításra az évi 21,99% mértékű ügyleti kamat, melyet minden hónap utolsó munkanapján kell megfizetni.
 
Rendelkezésre tartási jutalék:
A hitelkeretből fel nem használt (rendelkezésre álló) összeg után kerül felszámításra az évi 2 % mértékű rendelkezésre tartási jutalék, melyet minden hónap utolsó munkanapján kell megfizetni.
 
Zárlati díj:
A hitelkeret összegének egyszeri 3,5 ezreléke, melyet a hitel megszűnésekor kell megfizetni.
 
Teljes hiteldíj mutató:
Referencia THM: 29,06 %
A feltüntetett THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A feltételek változása esetén a mértékek módosulhatnak.
A THM 1 éves, 375.000,- Ft összegű hitelt, egyösszegű folyósítást, teljes kihasználtságot feltételezve került meghatározásra.
A THM nem tükrözi a változó kamatozású hitelek kamatkockázatát.
 
Biztosítékok:
  • Számlára érkező rendszeres jövedelem
 
Hitelkérelem dokumentumai
 
Folyószámla-hitel igényléséhez kérjük, látogasson el személyesen bármely bankfiókunkba és hozza magával az alábbi kitöltött dokumentumokat, továbbá személyi igazolványát, lakcímkártyáját.
 
Jelen tájékoztatásunk nem teljes körű, nem minősül nyilvános ajánlattételnek. A hitel pontos kondícióit a Bank Hirdetménye tartalmazza.
 
 
Kapcsolódó dokumentumok
 
back
Vissza a főoldalra Vissza Lap tetejére
 
   

Központ

Fiókok

ATM-eink

Kérjen visszahívást

Küldjön e-mailt