Vakbarát verzió
2024. július 19.
 
 
mecenatura.jpg
Bankról
Mecenatúra Nyomtatás
Fontosnak tartjuk, hogy a Kinizsi Bank nevét hallva, hogy ne csak a személyre szabott, rugalmas pénzügyi szolgáltatások, hanem a ránk jellemző, évekre visszatekintő mecenatúránk jusson az emberek eszébe. Továbbra sem csak szemlélői, hanem aktív támogatói is vagyunk szűkebb gazdasági környezetünk társadalmi, kulturális és sportéletének. Kiemelten fontosnak tartjuk a közösségi kezdeményezéseket, a közösségi értékek, hagyományok ápolását és továbbörökítését.
 
Továbbra is támogatjuk a zenerajongók által közkedvelt VeszprémFest rendezvénysorozatot, a Rose Rizling és Jazz napokat, valamint a Mendelssohn Kamarazenekart. 2014. decemberében, a minőség és a művészet szimbólumaként, egy nagyon értékes – Nemessányi Sámuel, a legnagyobb magyar hegedűkészítő mester által készített – hangversenyhegedűt ajándékoztunk a Kamarazenekarnak.
 
1.png  2.png

perez.jpg
Jelenlétünket a sport területén kihangsúlyozza az esélyteremtés és közösségépítés létfontosságát. Az élsport mellett fókuszálunk az utánpótlás és diáksport támogatásosára is.
A siker érdekében nélkülözhetetlen a fizikai és szellemi kitartás, a magas fokú koncentráció, a fegyelem és precizitás. Ezen személyiség jegyek, mint értékek éppúgy megjelennek valamennyi sportágban, mint a Kinizsi Bank üzleti stratégiájában is.
 
 
 
4.jpg
Együttműködő partnereink – akikhez több éves támogatási kapcsolat fűződik – közül kiemelkedik a veszprémi kézilabda csapat. A klubcsapat sokszoros magyar bajnok, s nemzetközi szinten is kontinensünk legjobbjai között tartják számon évek óta.
Támogatásunkkal minden bizonnyal Bankunk is meghatározó szerepet vállalt a veszprémi kézilabdacsapat világsikerében. A látványsportok területén kiemelt szponzori teendőket vállaltunk a veszprémi kosárlabda és a balatonfüredi férfi kézilabda csapatnál is.
 

5.pngTovábbá kiemelt támogatói vagyunk a Magnum Sailing Teamnek is.
 
 
 
 
 
 
 
mecenat__ra1_1.jpgBankunk kiemelten kezeli azokat a településeket, ahol hosszú évekre visszanyúló üzleti kapcsolatban állunk a helyi önkormányzatokkal és azok intézményeivel melyre az üzleti kapcsolaton messze túlmutató bizalmi viszony is kötelez minket. Mindez megnyilvánul abban is, hogy támogatjuk azokat a rendezvényeket, civil kezdeményezéseket, melyeket a helyi társadalom képviselői arra méltónak tartanak. Kötelességünknek érezzük, hogy a rászorulókat, bajba jutottakat, sikeres magyar bankként segítsük.
 
Komolyan vesszük társadalmi felelősségünket. Olyan tevékenységeket szeretnénk a jövőben is támogatni, amelyek erősítik az emberek közötti kapcsolatokat, perspektívát nyitnak meg előttük, segítik a fejlődésüket a kultúra és a sport területén egyaránt.
Valljuk, hogy a civil szféra támogatása egy bank számára nem lehetőség, hanem kötelesség, mely nemes feladatnak a Kinizsi Bank a jövőben is eleget kíván tenni.
 
back
Vissza a főoldalra Vissza Lap tetejére
 
   

Központ

Fiókok

ATM-eink

Kérjen visszahívást

Küldjön e-mailt