Vakbarát verzió
2022. december 4.
 
 
default
Kötvény- és részvényügyletek Nyomtatás
Strukturált kötvények
Amennyiben Ön a magasabb hozam elérésének reményében hajlandó a mérsékelt kockázatvállalásra, de tőkéjét nem, vagy csak kismértékben kívánja kockáztatni, úgy a strukturált kötvények jelentik az ideális megoldást. A TakarékInvest strukturált kötvényekkel a piaci kamatot jelentősen meghaladó hozam érhető el a mögöttes termékek értékének alakulásától függően.
 
Hazai és nemzetközi részvények
Tőzsdén (Budapest Értéktőzsde; Deutsche Börse) jegyzett értékpapírra is adhat vételi és eladási megbízást, illetve elérhetőek az amerikai tőzsdéken forgalmazott részvények is. Munkatársaink limitáras és piaci áras megbízásokat fogadnak el. Ezt a befektetési formát a nagyobb kockázatot kereső Ügyfeleink részére javasoljuk, akik a tőkéjüket is hajlandók kockáztatni a magasabb hozam elérése érdekében.
 
BUX és részvény határidős ügyletek
Határidős keretszerződést kötő ügyfeleink a Budapest Értéktőzsdére bevezetett valamennyi szabványosított határidős kontraktusra adhatnak megbízást. Az üzletkötés feltétele a „Tőzsdei szabványosított származékos ügyletekre vonatkozó bizományosi keretszerződés” megkötése illetve a kapcsolódó „Kockázatfeltáró nyilatkozat” aláírása. A termékről tudni kell, hogy viszonylag alacsony alapbiztosítékkal nagy értékű nyitott pozíciók árfolyamváltozásait lehet megnyerni vagy elveszíteni. Következésképpen a nyereség vagy a veszteség többszöröse lehet az Ügyfél által pozíciónyitáskor átadott alapbiztosítéknak.
 
back
Vissza a főoldalra Vissza Lap tetejére
 
   

Központ

Fiókok

ATM-eink

Kérjen visszahívást

Küldjön e-mailt