Vakbarát verzió
2022. december 4.
 
 
default
Jelzálog típusú hitel Nyomtatás
Termék előnyei
 
Ön kitalálja, mi segítünk megvalósítani. A kölcsönt egy összegben jóváírjuk az Ön fizetési számláján. Az összeghez bármikor hozzáférhet, és akár több részletben is felhasználhatja. A visszafizetést pedig az Ön igényeihez igazítjuk.
 
Igénylés feltételei
 
A kölcsönt igényelhet minden nagykorú, cselekvőképes, devizabelföldi, Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező magánszemély, aki rendszeres jövedelemmel rendelkezik, és ingatlant tud felajánlani a kölcsön visszafizetésének biztosítékaként.
 
Termék jellemzői, kondíciói
 
Kölcsön összege:
A kölcsön összege nem lehet kevesebb 200.000,- Ft-nál és nem haladhatja meg a 50.000.000,- Ft-ot.
 
Futamidő:
Maximális futamidő 25 év (300 hónap).
 
Hitelbírálati díj:
A kölcsönösszeg egyszeri 1 %-a, maximum 190.000,- Ft melyet a kérelem benyújtásakor kell megfizetni.
 
Hitelfedezeti érték megállapítási díj:
A kölcsön visszafizetésének biztosítékaként felajánlott ingatlan értékét értékbecslő állapítja meg. A szakértői vélemény elkészítésének díja telek, társasházi lakás, családi ház esetén 25.000,- Ft Veszprém és Fejér megyében, egyéb helyszíneken 30.000,- Ft ingatlanonként.
 
Szerződéskötési díj:
Egyszeri 1,5%, maximum 90.000,-Ft
 
Kamat:
Az ügyleti kamatláb: 3 havi Bubor + 6,49%
 
Törlesztés:
Annuitásos formában (havi egyenlő részletekben) kell megfizetni, minden hónap azonos napján. A törlesztő részlet magában foglalja a tőkét és a kamatot.
 
Zárlati díj:
A kölcsön összegének egyszeri 3,5 ezreléke, melyet a kölcsön megszűnésekor kell megfizetni.
 
Teljes hiteldíj mutató:
Referencia THM: 7,20 % + a fedezeti ingatlan biztosítási díja
A feltüntetett THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.
A THM 20 éves, 5.000.000,- Ft összegű kölcsönt, egyösszegű folyósítást, egy veszprémi lakásra vonatkozó hitelfedezeti érték megállapítási díjat feltételezve került meghatározásra. A THM nem tükrözi a változó kamatozású kölcsönök kamatkockázatát.
 
Biztosítékok:
  • Adós, adóstárs, kezes rendszeres jövedelme
  • Ingatlan
 
Hitelkérelem dokumentumai
 
A hitel igényléséhez kérjük, látogasson el személyesen bármely bankfiókunkba és hozza magával az alábbi kitöltött nyomtatványokat, az ingatlan dokumentumait (tulajdoni lap, térkép másolat, alaprajz) továbbá személyi igazolványát és lakcímkártyáját.
 
Jelen tájékoztatásunk nem teljes körű, nem minősül nyilvános ajánlattételnek. A hitel pontos kondícióit a Bank Hirdetménye tartalmazza.
 
 
Kapcsolódó dokumentumok
 
back
Vissza a főoldalra Vissza Lap tetejére
 
   

Központ

Fiókok

ATM-eink

Kérjen visszahívást

Küldjön e-mailt