Vakbarát verzió
2022. december 4.
 
 
default
Hitelkártya Nyomtatás
Termék előnyei
 
A hitelkártya a vásárlás szabadságát biztosítja az Ön számára, hiszen a vásárlások összegét ráér később megfizetni. Szabadon eldöntheti, hogy a fizetési határidőig megfizeti az előző hónapban történt vásárlások teljes összegét, élvezve ezzel a kamatmentes kölcsön előnyét, vagy részletekben kívánja megfizetni az összeget, meghosszabbítva ezzel a fizetési határidőt.
 
Igénylés feltételei
 
Hitelkártyát igényelhet minden nagykorú, cselekvőképes, devizabelföldi, Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező magánszemély, aki rendszeres havi jövedelemmel rendelkezik.
 
 
Termék jellemzői, kondíciói
 
Hitelkeret összege:
Minimum 100.000,- Ft, maximum 500.000,- Ft.
 
Futamidő:
A Bank a hitelkeretet - évenkénti felülvizsgálat mellett – lejárati idő kikötése nélkül biztosítja.
 
Kártyadíj:
Évente 2.990,- Ft, melyet szerződéskötéskor, majd minden évfordulókor kell megfizetni. Akció kertében 2018.06.30-ig a főkártya első évi díja 0,-Ft.
 
Kamat:
Amennyiben a hitelkeret teljes igénybe vett összege a fizetési határidőig maradéktalanul visszafizetésre kerül, a Bank – a készpénzfelvételi tranzakciók kivételével – a tárgyhavi tranzakciók összege után nem számít fel ügyleti kamatot.
Amennyiben az előző feltétel nem teljesül, úgy hitelkeretből felhasznált hitel összeg után havi 2,3 - 2,6 % mértékű ügyleti kamat kerül felszámításra.
 
Rendelkezésre tartási jutalék:
Nem kerül felszámításra.
 
Teljes hiteldíj mutató:
Referencia THM: 34,07 %
A feltüntetett THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A feltételek változása esetén a mértékek módosulhatnak.
A THM 1 éves, 375.000,-Ft összegű hitelt, egyösszegű folyósítást, teljes kihasználtságot, és a törlesztési kötelezettség teljesülését feltételezve került meghatározásra.
A THM nem tükrözi a változó kamatozású hitelek kamatkockázatát.
 
Elszámolási időszak vége:
Az az időpont, ameddig az elmúlt időszak tranzakcióit gyűjtjük. Ezen a napon kerül meghatározásra az elszámolás alapját képező egyenleg. Az Ön igényeihez igazodva ez lehet a hónap eleje, közepe, vagy vége.
 
Fizetési határidő:
Az elszámolási időszak végétől 15 nap áll rendelkezésére a törlesztés teljesítésére.
 
Törlesztés:
Az elszámolási időszak végén értesítést küldünk az Ön számára, melyben tájékoztatjuk az elmúlt időszak tranzakcióiról, esetlegesen felszámított ügyleti kamatról, egyéb díjakról (pl. kártyadíj), melyek együttesen határozzák meg az egyenleget. Ön szabadon választhat, hogy a minimálisan fizetendő összeg (egyenleg 10%-a) felett mekkora összeget törleszt tartozásából. Amennyiben a teljes összeget megfizeti, úgy a tárgyidőszaki vásárlások után nem számítunk fel kamatot.
 
Biztosítékok:
  • Számlára érkező rendszeres jövedelem
 
Hitelkérelem dokumentumai
 
Hitelkártya igényléséhez kérjük, látogasson el személyesen bármely bankfiókunkba és hozza magával az alábbi kitöltött dokumentumokat, továbbá személyi igazolványát, lakcímkártyáját.
 
 
Jelen tájékoztatásunk nem teljes körű, nem minősül nyilvános ajánlattételnek. A hitel pontos kondícióit a Bank Hirdetménye tartalmazza.
 
 
Kapcsolódó dokumentumok
 
back
Vissza a főoldalra Vissza Lap tetejére
 
   

Központ

Fiókok

ATM-eink

Kérjen visszahívást

Küldjön e-mailt